Klantenservice > Betalen > Online betaalmogelijkheden

Online betaalmogelijkheden

Antwoord op je vragen

Op welke manieren kan ik betalen?

  iDeal

Maak jij gebruik van internetbankieren? Dan kun je gebruikmaken van iDEAL. Betalen via iDEAL is niet alleen gratis, het is ook simpel, veilig en via je eigen vertrouwde bank. Met de volgende banken kun je bij ons met iDEAL betalen:

ABN Amro – Rabobank – ING -SNS- ASN Bank – RegioBank – Triodos Bank – Van Lanschot- Knab- Bunq – Moneyou – Svenska Handelsbanken – Revolut

   Bancontact

Speciaal voor onze klanten uit België is er de koppeling met Bancontact. Deze veilige betaalmethode kan gebruikt worden als u bent aangesloten bij één van de twintig banken die werken via Bancontact.

Betaal tevens eenvoudig via mobiel via de Bancontact app. Naast betalen met de inmiddels bekende QR-code, is het vanaf nu ook mogelijk om direct af te rekenen met jouw Bancontact app. Met de app rekent je na het bevestigen van zijn winkelmand in enkele simpele stappen af zonder hiervoor kaartgegevens in te hoeven voeren. 

  PayPal

Heb je een PayPal-account? Dan kun je deze gebruiken als digitale portemonnee. Aan je digitale portemonnee kun je verschillende betaalmethodes koppelen. Door in te loggen met je PayPal-account kun je betalingen bevestigen zonder je financiële gegevens met ons te delen. Jij regelt je betaling met PayPal en PayPal weer met ons. Makkelijk en geheel gratis.

Kies je voor betaling met PayPal dan wordt 3,4% van de orderwaarde bij het totaalbedrag opgeteld. In ruil hiervoor krijg je aankoopbescherming. Deze bescherming geldt voor: niet ontvangen producten, tijdens de verzending beschadigde producten en producten die sterk afwijken van de omschrijving.

     Creditcard

Je kunt ook betalen met Visa en Mastercard. Deze creditcards bieden maximaal betaalgemak. Daarnaast zijn al je aankopen met een creditcard automatisch voor een bepaalde periode verzekerd. Kies je voor betaling met Creditcard dan wordt 3% van de orderwaarde bij het totaalbedrag opgeteld. In ruil hiervoor krijg je aankoopbescherming.

  Apple Pay

Eenvoudig betalen met uw Apple-device, dat doet u met Apple Pay. Met de speciale app kunt u de bankkaarten gebruiken, die in uw wallet zijn geplaatst. Kies je voor betaling met Apple Pay dan wordt 3% van de orderwaarde bij het totaalbedrag opgeteld. In ruil hiervoor krijg je aankoopbescherming.

  Giropay

De bankoverboeking is in Duitsland de meest populaire manier om online te betalen. Giropay, dat gekoppeld is met 1.500 Duitse banken, vormt een zeer populaire betaalmethode op de Duitse markt. Omdat het werkt met real-time overboekingen, zijn de betalingen die worden gedaan met Giropay 100% gegarandeerd.

  Overboeking via PAY.nl

Alle betalingen die online worden uitgevoerd, worden automatisch voorzien van een uniek betalingskenmerk. Aan de hand van dit kenmerk kunnen wij de betaling koppelen aan de juiste transactie. Bij de betaalmethode overboeking moet je het verschuldigde bedrag handmatig overmaken naar onze rekening, voorzien van een correct betalingskenmerk. De betalingen worden automatisch gematcht en worden doorgaans binnen 1 werkdag verwerkt.

  Bankoverschrijving

Handmatige bankoverschrijving is mogelijk indien je van ons een proforma- of factuur ontvangen hebt en het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Stage Roads overmaakt. Vermeld bij het handmatig overschrijven altijd het factuurnummer.

Onze rekeninginformatie is:
Stage Roads International B.V.
IBAN: NL50RABO0312981295
BIC: RABONL2U

Overboeking per bank is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.

Waarom zou ik kiezen voor een handmatige bankoverschrijving?
Overboeken per bank is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Een order annuleren kan eenvoudig. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Wij accepteren helaas geen andere betaalmethoden zoals VVV bonnen, op afbetaling of middels acceptgiro.

Heeft Stage Roads een veilige betaalomgeving?

Ja, uiteraard! Zodra je je bestelling aan wilt afrekenen kom je terecht in een beveiligde internetomgeving. Zo ben je er zeker van dat niemand de kans krijgt om stiekem mee te kijken. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het groene slotje in je browser.

Meer over betalen

Hieronder vind je meer vragen en antwoorden over betalen

Een vraag stellen?

De klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur geopend.

Live Chat
Direct antwoord!

Bel direct
+31 (0)546 700 200

E-mailen
Klantenservice

Instagram
Lekker sociaal

Heb je een account? Log in!

  • Bekijk eenvoudig je bestellingen en facturen.
  • Meld je retouren of reparaties aan.
  • Al je gegevens op één plek.