Bezorgopties

 Terug naar Bezorgen en afhalen

Bezorging

Bij Stage Roads verzenden wij pakketten boven de €50,- gratis binnen Nederland(uitgezonderd tweedehands en B-stock artikelen vanaf 200cm lengte en/of zwaarder dan 30 KG). Verzenden van pakketten naar België is boven de €150,00 gratis(uitgezonderd tweedehands en B-stock artikelen vanaf 200cm lengte en/of zwaarder dan 30 KG). Bestel voor 17.00 uur en het pakket word dezelfde dag verzonden. Afhankelijk van de verzendpartner ontvang je het de volgende dag al in huis, zelfs op zaterdag*. Bestellingen die op zaterdag en zondag worden geplaatst worden op maandag/dinsdag geleverd.

Kleine ordertoeslag

Voor bestellingen onder de €20,- rekenen wij een kleine ordertoeslag van € 5,- (exclusief BTW). Dit wordt apart gespecificeerd in de winkelmand bij bestellingen met een bestelwaarde onder de €20,-. Deze toeslag is nodig om de kosten enigszins te dekken waardoor we ook kleine bestellingen kunnen blijven aanbieden.

Verschillende bezorgopties Nederland:

Verzendoptie: Bezorgmoment: Kosten:
Standaard bezorging (PostNL / DHL) De volgende dag (ook op zaterdag*) € 4,09 (exclusief btw)
Gratis bezorging (PostNL / DHL) De volgende dag (ook op zaterdag*) Gratis
Externe transporteur (Lengtetransport) Levering binnen 2 werkdagen Afhankelijk van de bestelling (max. €120,- exclusief btw)

*Afhankelijk van planning verzendpartner.

Verschillende bezorgopties België:

Verzendoptie: Bezorgmoment: Kosten:
Standaard bezorging (PostNL / DHL) De volgende dag (ook op zaterdag*) € 8,22 (exclusief btw)
Gratis bezorging (PostNL / DHL) De volgende dag (ook op zaterdag*) Gratis
Externe transporteur (Lengtetransport) Levering binnen 2 werkdagen Afhankelijk van de bestelling (max. €190,- exclusief btw)

*Afhankelijk van planning verzendpartner.

Levering buiten Nederland en België (worldwide delivery)

Wij leveren onze producten ook buiten Nederland en België. Hiervoor worden speciale bezorgkosten gerekend . Om deze kosten te berekenen, ontvangen wij graag de exacte bezorglocatie en de producten die u wenst te bestellen. U dient hiervoor contact op te nemen met een van onze medewerkers.